Meteen naar de inhoud
Wekelijkse Plugin Updates

Web Onderhoud Service

Het beheren en onderhouden van een website kan lastig zijn.
Een van de dingen die u kunt uitbesteden is website-onderhoud, tijdgebrek of niet erg technisch zijn is een veelvoorkomend probleem voor ondernemers om websites niet bij te werken.

Wanneer u besluit om met Kita samen te werken, kunt u er zeker van zijn dat Kita zal blijven streven naar de beste service voor uw onderneming. Onze missie is om uw webproject jarenlang te laten meegaan. Daarom hebben we een systeem  dat kan blijven groeien en duurzaam is. Systeem die kan worden bijgewerkt en toegevoegd met nieuwe functies die de ontwikkeling van huidige en toekomstige technologieën volgen.

Als u op een dag denkt dat het ontwerp van uw project verouderd is, kunt u alleen de layout wijzigen om de laatste systeemupdates te volgen zonder andere delen van uw project te wijzigen. Zo bespaart u zowel tijd als kapitaal.

Naast het systeem dat jarenlang kan worden onderhouden, is de supportservice van ons supportteam altijd betrouwbaar. Wij helpen u graag verder als er problemen zijn met uw webproject. Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon wanneer u maar wilt.

 

Voordelen van website-onderhoud

 1. Tijdbesparend
 2. Hoger gebruiksgemak
 3. Zorgeloos
 4. Voorkomt frustraties
 5. Expertise
 6. Wekelijkse Plugin Updates

Website beheren en onderhouden

Het updaten van je website is belangrijk om de juiste content aan de doelgroep te tonen. Maar ook voor zoekmachines, omdat zij actuele websites waarderen. Naast het updaten van inhoud, zorgen we ervoor dat uw website regelmatig wordt bijgewerkt, zodat hackers geen misbruik kunnen maken van verouderde plug-ins of code.

Biedt actuele inhoud

Wij zorgen voor het beheer en onderhoud van uw website, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Denk aan het updaten van tekst en beeld, maar ook het updaten van updates. Het is belangrijk dat uw doelgroep informatie ziet die correct, maar vooral actueel is. We denken mee en zorgen ervoor dat de website up-to-date blijft. Hulp nodig bij het updaten van je website? Gelieve ons te contacteren.

Toevoegen en bijwerken

Actuele content is belangrijk voor je website. Ook Google hecht veel waarde aan een up-to-date website. Staat u ons toe om inhoud bij te werken? Mail ons met wijzigingen en we passen ze aan. Goed en makkelijk. Heb je al een website, maar wil je extra pagina’s of berichten toevoegen? Maakt niet uit. We helpen je ook graag verder door Google Analytics, foto’s of andere plug-ins toe te voegen.

Is te vinden

We hebben vanaf het begin rekening gehouden met de vindbaarheid van websites. Bij zoekmachine optimalisatie (SEO) houden we onder meer rekening met structuur (intern) en inhoud. Ook met webhosting kunnen wij u helpen.

Zelf beheren of beheren

Als je liever je eigen website beheert, kan dat ook. Alle websites die we kennen zijn gebouwd met WordPress. Dit systeem biedt de mogelijkheid om eenvoudig uw eigen website te beheren. De mogelijkheden met WordPress zijn eindeloos maar zeer gebruiksvriendelijk.

Wilt u liever uw website door ons laten beheren? Natuurlijk helpen we je graag verder. Wij zorgen voor het updaten van content, zoals tekst en afbeeldingen, om uw website up-to-date te houden. We bieden ook ondersteuning bij het updaten van je WordPress- en website-plug-ins, zodat hackers niet binnen kunnen komen.

Wat kost het laten onderhouden van een website gemiddeld

De kosten voor de service het onderhouden van je website dat wordt aangeboden op het internet verschilt onderling enorm. Zo zijn er partijen die tot wel €100 of meer per maand vragen. Bij KITA kost het onderhouden van je website slechts €25 p/m. Hiervoor krijg je de volgende diensten:

 • Wekelijkse WordPress Updates
 • Wekelijkse Plugin Updates
 • Wekelijkse Spam opschoning
 • Wekelijkse Database Optimization
 • Wekelijkse Home Directory backup
 • Wekelijkse Database Backup


Met de service van KITA ben je gegarandeerd van een up-to-date website of webshop. Geen zorgen meer over het verlies van data. Je kunt je volledig richten op het runnen van je bedrijf.